<a href="https://lovegodgreatly.com/romanian/give/">Donează</a>

CE CREDEM

Cunoaște aceste adevăruri din Cuvântul lui Dumenzeu….

Dumnezeu te iubește.
Chiar și atunci când simți că nu meriți și când simți că toate lucrurile sunt împotriva ta, Dumnezeu te iubește – da, pe tine – și te-a creat cu un scop.
Cuvântul lui Dumnezeu spune “ Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu, ca oricine crede în El să nu piară ci să aibă viață veșnică”(Ioan 3:16)

Păcatele noastre ne separă de Dumnezeu.
Cu toții suntem păcătoși, atât din naștere cât și din alegere, din această cauză suntem depărțiți de Dumnezeu, care este Sfânt. Cuvântul lui Dumnezeu spune “Căci toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu “ (Romani 3:23)
Isus a murit, ca tu să poți avea viață.
Consecința păcatului este moartea, dar povestea ta nu trebuie să se termine aici! Darul fără plată al lui Dumnezeu de slavare ne este disponibil datorită faptului că Isus a luat vina pentru păcatele noastre când a murit pe cruce.
Cuvântul lui Dumnezeu spune “Căci plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu pentru noi este viața veșnică în Isus Hristos”(Romani 6.23)
“Dumnezeu iși arată dragostea față de noi prin faptul că pe când eram noi încă păcătoși Hristos a murit pentru noi” (Romani 5:8)

Isus trăiește!
Moartea nu L-a putut ține în mormânt, astfel încat după 3 zile, Isus a înviat, învingând păcatul și moartea pentru totdeauna. El trăiește astăzi în cer și ne pregătește un loc pentru eternitate pentru noi, toți cei care au crezut în El.

Cuvântul lui Dumenzeu spune În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi. (Ioan 14.2-3)

Da, poți să știi că ești iertată!
Acceptă-L pe Isus ca singura cale de slavare…
Acceptându-L pe Isus ca Savlator, nu are legătură numai cu ce faci, ci mai repede are legătură cu credința în ceea ce Isus deja a facut pentru tine. Trebuie să mărturisești că ești păcătoasă, să crezi că Isus a murit pentru păcatele tale și să îți ceri iertare, punându-ți complet încrederea în jertfa lui Isus pe cruce în locul tău.
Cuvântul lui Dumnezeu spune în Romani 10:9-10 Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Isus ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mântuit. Căci prin credința din inimă se capătă neprihanirea, și prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire.

Practic, cum poți face asta? Cu o inimă sinceră, te poți ruga o rugăciune asemănătoare cu aceasta:
Doamne,
Știu că sunt o păcătoasă,
Nu vreau să mai traiesc o zi fără să accept dragostea ta pentru mine și iertarea ta.
Îmi doresc iertarea Ta.
Cred că Tu ai murit pentru păcatele mele și că ai înviat din morți
Iți dau tot ce sunt și te rog să fii Domn peste viața mea
Ajută-mă să mă îndepărtez de păcatele mele și să te urmez pe Tine.
Învață-mă ce înseamnă să trăiesc în libertate, trăind în Harul Tau
Și ajută-mă să cresc în căile tale și să te caut pe Tine mai mult.
Amin.
Dacă te-ai rugat această rugăciune (sau ceva asemănător, cu cuvintele tale), trimite-ne un email la următoarea adresa [email protected] Ne-am bucura să te cunoaștem și să te ajutam mai departe,în călătoria ta mai departe,ca și copil al lui Dumnezeu.

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE

Cu mare drag ne ținem strâns de mână, unindu-ne forțele pentru acest scop…
să Îl iubim pe Dumnezeu cu viața noastră.

Love God Greatly începe cu un plan simplu de citire a Bibliei, dar nu se rezumă doar la asta. Ne place să ne strângem în case, în biserici locale, pe platforme electronice cu femei din toată lumea.