<a href="https://lovegodgreatly.com/romanian/give/">Donează</a>

POVESTEA NOASTRĂ

Sperăm ca mărturiile noastre să te încurajeze.

MAI MULTE POVESTIRI ÎN CUR ND

Prima oara am cand am vazut pagina de Faceook de la Love god Greatly m-a incantat ideea de comunitate online, care-mi oferea oprotunitatea sa studiez Biblia si sa cunosc surori in toata lumea. M-am alaturat unui grup condus de o doamna din Africa de Sud si a fost o experienta minunata. Aveam nevoie de un studiu care sa-mi dea un punct de pornire pentru cititul zilnic din Biblie, ceva care nu ma facea sa ma simt ca trebuie sa-mi pun la punct cunostintele teologice. Am fost incantata de articole si de faptul ca pe blog erau impartasite experiente, de catre persoane care aveau curajul sa se faca vulnerabile. Mult prea des simteam ca nu puteam sa ma compar cu anumite persoane si casunt vazuta ca o concurenta, iar LGG m-a ajutat sa inteleg, din nou, ca Hristos nu este doar singura mea Speranta, dar si Cel care imi contureaza identitatea.

M-am bucurat de studii atat de mult incat le-am recomandat prietenlor mele si am fost bucuroasa sa vad ca una dintre ele si-a asumat responsabilitatea de a le traduce si de a le face disponibile si celor care nu stiu limba Engleza. Voi continua sa ma rog pentru aceasta lucrare si ma voi inrola la cat mai multe studii biblice voi reusi.

– Diana Gherasimiuc

Diana mi-a facut cunostinta cu aceste studii si imi amintesc cum vorbeam des despre ele. Ma incanta felul in care erau planuite si aranjate si cum se potriveau fiecarei situatii prin care treceam, de parca erau scrise fix pentru mine. Imi aduc aminte ca dupa ce m-am mutat in Viena si am aranjat totul in casa noua, mi-am propus sa ma apuc de studiul nou cand am vazut ca ramura din Ungaria a avut o conferinta de femei unde au participat si cateva romance, moment in care m-am gandit cat de benefic ar fi ca aceste studii sa fie si in limba romana. Sunt recunsocatoare lui Dumnezeu care reuseste sa imi faca timp sa pot traduce aceste studii si sper ca ele vor atinge cat mai multe din femeile din Romania.

– Sarah Lungu

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE

Cu mare drag ne ținem strâns de mână, unindu-ne forțele pentru acest scop…
să Îl iubim pe Dumnezeu cu viața noastră.

Love God Greatly începe cu un plan simplu de citire a Bibliei, dar nu se rezumă doar la asta. Ne place să ne strângem în case, în biserici locale, pe platforme electronice cu femei din toată lumea.