<a href="https://lovegodgreatly.com/romanian/give/">Donează</a>

DESPRE NOI

Noi suntem Felicia si Sarah, fetele din spatele traducerilor in limba romana, a studiilor de la Love God Greatly

Eu, Sarah, am 29 de ani si sunt medic dentist de meserie, cititor in timpul liber. Mare parte din viata de pana acum mi-am petrecut-o in Romania, apoi, dupa terminarea studiilor m-am mutat in Viena, Austria, unde locuieste sotul meu, Florin. In biserica am ajutat la diverse evenimente organizate pentru femei, la ora duminicala, deci misiunea a fost direct sau indirect pe inima mea.

Eu, Felicia, am 25 de ani, sunt copil de Dumnezeu si am fost crescuta intr-o familie credincioasa. Sunt interesata de copii si carti, lucru care influenteaza mare parte din lucrurile pe care le fac, de ex serviciul meu, unde editez carti de copii si slujirea din cadrul bisericii, care presupune impartasirea ebangheliei cu copii din familii defavorizate,care nu il cunosc pe Dumnezeu.

Ne bucuram sa putem oferi aceste studii in limba romana femeilor de pretutindeni, deoarece ele sunt foarte eficiente si practice, numai bune de facut la o ora de surori sau in pauza de pranz cu colege. Speram sa ajungem la cat mai multe femei, vorbitoare de limba romana, ca sa castigam suflete pentru vesnicie.

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE

Cu mare drag ne ținem strâns de mână, unindu-ne forțele pentru acest scop…
să Îl iubim pe Dumnezeu cu viața noastră.

Love God Greatly începe cu un plan simplu de citire a Bibliei, dar nu se rezumă doar la asta. Ne place să ne strângem în case, în biserici locale, pe platforme electronice cu femei din toată lumea.