<a href="https://lovegodgreatly.com/hungarian/give/">Adakozás</a>

A Szeresd Nagyon Istent szolgálat sok különböző területet foglal magába, s ezek több csapat összehangolt munkájának eredményeként tudnak eredményesen működni. A csapatokat önkéntes segítők alkotják, akik Istentől kapott képességeiket és szellemi ajándékaikat Isten és a közösség szolgálatába állítják. Szolgáló csapatunk, a Csillag Csapat folyamatosan várja olyan önkéntesek jelentkezését, akik hosszabb távon tudják vállalni, hogy velünk szolgálnak és munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy tanulmányaink minél több keresztény hölgyhöz eljussanak.

A következő szolgálati területekre várunk szolgálókat nagy szeretettel:

1. Fordítás: a Love God Greatly tanulmányi anyagainak, blogbejegyzéseinek és áhítatainak angolról magyarra fordítása.
Elvárás: legalább erős középfokú angol nyelvtudás, a magyar helyesírás szabályainak ismerete.
Előny (de nem feltétel): bármilyen szövegalkotási vagy fordítási tapasztalat, angol nyelvvel kapcsolatos végzettség (pl: angoltanári vagy fordítói végzettség)

2. Imacsapat: imára bátorító bejegyzés és ima írása, imakérések követése, rendszeres és kitartó imádkozás, közbenjárás a csoporttagokért.

3. Szombati közösségi napok: közösségi témák kitalálása, megírása és posztolása.

4. Képszerkesztés: képek készítése a Bibliatanulmányokhoz – napi igék, borítóképek, heti igés képek, valamint egyéb csoporton belül használt képek, hirdető képek, stb.
Előny: jártasság valamely képszerkesztő program kezelésében.

5. Lektorálás: angolról magyarra fordított tanulmányi anyagaink helyességének ellenőrzése, magyar helyesírás és fogalmazási stílus javítása, egyéb bejegyzések ellenőrzése és javítása.

6. Marketing: szolgálatunk és a tanulmányaink reklámanyagainak készítése online reklámozásra és személyes találkozókra.

7. Egyéb: az SZNI-ben sok más területen van lehetőség a szolgálatra. Ha a fentiekben felsoroltaktól eltérő területen szeretnéd segíteni munkánkat, keress minket bizalommal. Biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a hozzád legközelebb álló szolgálati területet, ahol szellemi ajándékaid és tehetséged leginkább hasznosítani tudod.

Ha szeretnél velünk szolgálni, kérlek, jelezd nekünk szándékod a következő email címre írt üzenetben: [email protected]

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ

A Szeresd Nagyon Istent egy egyszerű Bibliaolvasási tervvel indul, de nem áll meg ott. Néhányan otthonokban, és helyi gyülekezetekben gyűlnek össze, mások a világhálón lépnek kapcsolatba más nőkkel az egész Földet átszelve. Bármi legyen is a módszer, mi kart karba öltve azért a célért gyűlünk össze, hogy Szeressük Nagyon Istent az életünkkel.