<a href="https://lovegodgreatly.com/hungarian/give/">Adakozás</a>

A Szeresd Nagyon Istent szolgálatában fontosnak tartjuk, hogy olyan egymást szerető, segítő, bátorító és támogató közösséget biztosítsunk, ahol minden keresztyén hölgy otthon érezheti magát. Csoportos tanulmányaink ezt a közösséget biztosítják, mialatt együtt tanulunk és növekedünk az Úr ismeretében, szeretetében és a hitben. Tanulmányozó csoportjainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kezdő Bibliatanulmányozóktól a tapasztalt és régóta tanulmányozó hívőkig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulmányozási lehetőséget. Tanulmányozó csoportjaink mellett közösségi csoportokat is indítottunk, ahová a közös érdeklődési körben osztozó jelenlegi és korábbi SZNI tagokat is szeretettel várunk.

I. Tanulmányozó csoportok:

Mind különbözőek vagyunk, így igényeink a Bibliatanulmányozásban is változóak lehetnek. Különböző szinten vagyunk hitben és ismeretben, más az életstílusunk, tanulmányozási szokásaink és igényeink. Ezzel semmi baj nincs! Sőt, mi több, mi fontosnak tartjuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulmányozási lehetőséget. Éppen ezért folyamatosan új utakat és módszereket keresünk, s folyamatosan bővítjük az általunk kínált tanulmányozási és közösségépítő lehetőségeket.

Csoportos tanulmányozásra általában 2-3 féle csoport közül lehet választani:

1. Nagycsoport: minimum 25 fő, heti 5 tanulmányozó vers.

A tanulmány alatt minden hétköznap új Igerészeket kapunk, melyek két részből állnak:

a, „Olvasd el!” – az itt található Igeversek kapcsolódnak ahhoz az Igevershez, melyeket mélyebben tanulmányozunk.

b, „IMÁK” vers – ez lesz az az Igerész, melyen elmélkedünk, és ezzel kapcsolatban várjuk a hozzászólásokat mindenkitől.

Menetrend:

 • Hétfő: napi igerész áhítattal, megtanulható igevers és a heti első blogbejegyzés a heti kihívással
 • Kedd: napi igerész áhítattal
 • Szerda: napi igerész áhítattal és a heti második blogbejegyzés
 • Csütörtök: napi igerész áhítattal
 • Péntek: napi igerész áhítattal és a heti harmadik blogbejegyzés
 • Szombat: közösségi nap és dicsőítés
 • Vasárnap: imanap

2. Közepes csoport: maximum 25 fő, heti 3 igerész.

Ha a nagycsoport üteme számodra túl gyors, de szeretnél egy aktív tanulmány részese lenni, a közepes csoport neked szól!

Menetrend:

 • Hétfő: napi igerész áhítattal és megtanulható igevers.
 • Kedd: a heti első blogbejegyzés a heti kihívással.
 • Szerda: igerész áhítattal
 • Csütörtök: a heti második blogbejegyzés
 • Péntek: napi igerész áhítattal
 • Szombat: közösségi nap és dicsőítés
 • Vasárnap: imanap

3. Kiscsoport: maximum 15 fő, heti 2 igerész

Főleg új keresztényeknek, kezdő Bibliatanulmányozóknak és azoknak ajánljuk, akik szeretnének lassan haladni, és a lehető legmélyebbre ásni az Igében.

Menetrend:

 • Hétfő: megtanulható igevers
 • Kedd: napi igerész áhítattal
 • Szerda: heti első blogbejegyzés a heti kihívással
 • Napi igerész áhítattal
 • Péntek: heti második blogbejegyzés
 • Szombat: közösségi nap és dicsőítés
 • Vasárnap: imanap

4. WhatsApp csoport – heti 5 igevers. Előnye, hogy nincs szükség Facebook jelenlétre. Telefonszámmal lehet kapcsolódni a zárt csoportokhoz. A mobil applikáció letölthető a Play áruházból. 

5. Email csoport – Ha nem tudsz részt venni csoportos tanulmányainkon, de szeretnéd a tanulmányi anyagainkat és a napi bejegyzéseinket megkapni, és a saját ütemedben végezni a tanulmányt, akkor ez a tanulmányozási módszer neked való. Az e-mail csoport azok számára is kiváló lehetőség, akik nem rendelkeznek Facebook profillal vagy szeretnének minél kevesebb időt a közösségi oldalakon tölteni.

Jó tudni: a tanulmányozás módja tanulmányonként változtatható. Lehet, hogy először szívesebben tanulsz magad, vagy éppen nagyon elfoglalt vagy és emiatt döntesz az egyéni tanulmányozás mellett, de a következő tanulmányra már lehet, hogy több időt tudsz a tanulmányozásra odaszánni és szeretnél inkább egy számodra megfelelő csoporthoz csatlakozni.

„Amit láttunk és hallottunk, azt hirdetjük nektek, hogy titeket is bevonjunk abba a szeretet-közösségbe, amelyben az Atyával és a Fiával, Jézus Krisztussal élünk.” – 1 János 1:3

II. Közösségi csoportok

Közösségi csoportjainkat azért hoztuk létre, hogy hétköznapi témákban is jobban megismerjük, ösztönözzük és lelkesítsük egymást. Jelenleg a következő csoportjainkhoz lehet csatlakozni:

1. Könyvklub – Amellett, hogy bárki, bármikor megoszthatja az általa olvasott könyvet és megírhatja, hogy neki hogy tetszett, vagy kérdezhet bármilyen könyvvel kapcsolatban, megemlékezünk a különböző szerzők születésnapjáról és egyéb fontos évfordulókról. Könyves oldalakról hozunk fontos híreket, és nagyon szeretjük az irodalmi kvízeket. De ami még fontosabb – minden hónapra választunk közösen egy elolvasandó könyvet, melynek elolvasására 1 hónapja van mindenkinek, azután pedig megbeszéljük. A kihíváshoz szabadon lehet csatlakozni vagy épp tartózkodni.

2. Túraklub – Negyedévente tervezünk egy közös túrát az ország különböző részére. Amikor nincs lehetőségünk közös túrára, akkor is szívesen olvassuk a beszámolókat az egyéni kirándulásokról.

3. Kézműves klub – Az évszaknak, ünnepnek megfelelő ötletekkel igyekszünk inspirálni a csoport tagjait, megosztjuk érdeklődési területeinket, eddigi munkáinkat, ötleteinket és itt is tervezünk majd személyes találkozókat szervezni, hogy együtt kézműveskedhessünk.

4. FilmklubFilmajánlók jó filmekről, amiket érdemes megnézni, beszélgetünk és megemlékezünk évfordulókról, színészekről, színésznőkről, rendezőkről.

Ha kérdésed van, vagy szeretnél csatlakozni egyik Bibliatanulmányozó vagy közösségi csoportunkhoz, írj nekünk a következő email címre: [email protected]
E-mail csoportunkba pedig itt jelentkezhetsz: [email protected]

Szeretettel várunk!

CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ

A Szeresd Nagyon Istent egy egyszerű Bibliaolvasási tervvel indul, de nem áll meg ott. Néhányan otthonokban, és helyi gyülekezetekben gyűlnek össze, mások a világhálón lépnek kapcsolatba más nőkkel az egész Földet átszelve. Bármi legyen is a módszer, mi kart karba öltve azért a célért gyűlünk össze, hogy Szeressük Nagyon Istent az életünkkel.