ISTEN HOZOTT KÖZÖTTÜNK

A szívünk nagy vágya, hogy neked is szolgálhassunk ingyenesen hozzáférhető online Bibliatanulmányainkkal – melyek már több, mint 30 nyelven elérhetőek -, s eközben segítsünk, hogy az anyanyelvedet beszélő nők között szerető közösséget építhess és találj.

MI A SZERESD NAGYON ISTENT?

A Szeresd Nagyon Istent egy nemzetközi szolgálat, mely segít a nőknek, hogy egész életükkel nagyon szeressék Istent… egyszerre egy bibliatanulmány, egy fordítás, egy nő.

A SZOLGÁLAT MÖGÖTTI SZÍV

Angela Perritt, a Szeresd Nagyon Istent alapítója beszél a szolgálat iránti elkötelezettségéről, valamint arról, hogyan árad ki Isten szeretete világszerte a nőkre.

ISMERD MEG A FORDÍTÓKAT

A Szeresd Nagyon Istent 30+ nyelven teszi lehetővé a tanulmányok letöltését. Ez csak azon nők áldozatos munkája által válhat lehetővé, akik vállalják, hogy világszerte saját nyelvükre fordítják az SZNI tanulmányait. Nézd meg a videót, hallgasd meg a történeteiket.

A TÖRTÉNETÜNK

A Szeresd Nagyon Istent szolgálat azért jött létre, hogy ösztönözze, bátorítsa és segítse a nőket az egész világon, hogy Isten Igéjét tegyék első helyre az életükben.

ÖSZTÖNZI a nőket Bibliatanulmányain keresztül, hogy mindennapi életükben Isten Igéje legyen az első helyen. 

BÁTORÍTJA a nőket az online közösség és a személyes felelősségvállalás által, hogy járjanak Istennel naponként. 

SEGÍTI a nőket, hogy növekedjenek hitükben és hatékonyan érjenek el másokat Krisztus számára.

A Szeresd Nagyon Istent egy 501 (C) (3) non-profit szervezet. A szolgálat anyagi hátterét felajánlások és az online Bibliatanulmányozó naplók és könyvek bevétele biztosítja. A Szeresd Nagyon Istent szolgálat elkötelezett a minőségi tanulmányozó anyagok készítése mellett és abban hisz, hogy az anyagiak soha nem lehet akadálya annak, hogy bárki részt vehessen bármelyik Bibliatanulmányunkban. Minden tanulmányozó napló angol és egyéb nyelveken is teljesen ingyenesen letölthető a LoveGodGreatly.com oldalon. A tanulmányozó naplókat és könyveket az Amazon és a Book Depository weboldalain meg is lehet vásárolni. A bevételünk 100%- át arra fordítjuk, hogy támogassuk a Szeresd Nagyon Isten szolgálatot, hogy elérhessünk nőket az egész világon, és bátoríthassuk, ösztönözhessük és segíthessük őket Isten Igéjével.

CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ

A Szeresd Nagyon Istent egy egyszerű Bibliaolvasási tervvel indul, de nem áll meg ott. Néhányan otthonokban, és helyi gyülekezetekben gyűlnek össze, mások a világhálón lépnek kapcsolatba más nőkkel az egész Földet átszelve. Bármi legyen is a módszer, mi kart karba öltve azért a célért gyűlünk össze, hogy Szeressük Nagyon Istent az életünkkel.

SZOLGÁLJ VELÜNK!

Szeretettel hívunk, hogy csatlakozz hozzánk és segíts nekünk, hogy tanulmányi anyagainkkal minél több hölgyet elérjünk szerte a világon! Szolgáló csapatunk, a Csillag Csapat folyamatosan várja önkéntesek jelentkezését többek között (a lista nem teljes körű) a következő területekre:

Fordítás
Képszerkesztés
Csoportvezetés
Lektorálás
Marketing

BIBLIATANULMÁNYOK

Magyar nyelven elérhetőek

KÖZÖSSÉGRE TEREMTVE

Velünk az Isten!     Lukács evangéliuma

Az ima fontossága

ÁTADOTT SZÍV

ISTENBE VETETT BIZALOM A SZENVEDÉSEK IDEJÉN

ÖRöKKÉVALÓ BIZONYOSSÁG

KI VAGYOK JÉZUSBAN?

A BARÁTSÁGRÓL

KEZDETBEN

MÁRK EVANGÉLIUMA

SZÉGYENTŐL SZABADON

ÖRÖK SZÖVETSÉG

JÉZUS A MINDENÜNK

ISMERD MEG A SZERETETET

ERŐT KAPTUNK

FÉLELEM ÉS AGGODALOM

FELTÁMADT

KÖZELEBB ISTENHEZ

BOLDOGMONDÁSOK

ESZTER

A SZAVAK HATALMA

JÁRJ GYŐZTESEN

MIKEÁS

HŰSÉGES SZERETET

VÁLASZD A BÁTORSÁGOT

MEGVÁLTÓ

ISTEN ÍGÉRETEI

JAKAB

FILIPPI

1. ÉS 2. TIMÓTEUS

TELJESEN ODASZÁNVA

MEGTÖRVE ÉS MEGVÁLTVA

KÖVESD A BÖLCSESSÉGET

MINDENÉRT ADJATOK HÁLÁT

ISTEN MEGBOCSÁT NEKED

DÁVID

PRÉDIKÁTOR KÖNYVE

NÖVEKEDÉS IMA ÁLTAL

ISTEN NEVEI

A GALATÁKHOZ ÍRT LEVÉL

ZSOLTÁROK 119

PÉTER 1. ÉS 2. LEVELE

KÖZÖSSÉGRE TEREMTVE

A KARÁCSONYHOZ VEZETŐ ÚT

A HÁLA FORRÁSA

CSATLAKOZZ EGY SZERESD NAGYON ISTENT CSOPORTHOZ

Csatlakozz privát Facebook csoportunkhoz, hogy anyanyelveden tanulmányozhasd online a Bibliát.