Doe met ons mee

Lees hier meer over wie wij zijn en hoe je onze studies kan gebruiken.

Een groep starten

Love God Greatly bestaat uit een prachtige gemeenschap van vrouwen. We gebruiken verschillende technologische platformen om elkaar aan te moedigen te groeien in Gods Woord. We beginnen met een eenvoudig Bijbelleesplan, maar daar stopt het niet. 

Elkaar ontmoeten

Sommige groepen komen samen in huizen en lokale kerken, terwijl anderen online verbinding maken met vrouwen over de hele wereld. Op welke manier dan ook, samen staan we zij aan zij en verenigen we ons voor dit doel: God groots lief te hebben met onze levens.

Vandaag de dag is onze wereld een en al technologie en het is heel eenvoudig om Gods Woord alleen te bestuderen, zonder dat je door anderen bemoedigd en aangemoedigd wordt. Maar dat is niet wat we hier bij Love God Greatly willen. God heeft ons geschapen om te leven in gemeenschap met Hem en met degenen om ons heen.

We hebben elkaar nodig en samen leven we ons leven beter. Zou je daarom willen overwegen om deze studie met iemand samen te doen? 

Wees gerust, we zullen met je mee studeren – we leren samen, we moedigen elkaar aan, we genieten van fijn contact en we glimlachen van oor tot oor als we zien hoe God vrouwen verenigt – hoe Hij bewust harten en gedachten verbindt voor Zijn glorie.  

Uitnodigen!

Hier is je uitdaging: bel je moeder, je zus, je oma, je buurvrouw of die studievriendin aan de andere kant van het land. Verzamel een groep meiden van je kerk of je werk, of spreek af in dat hippe koffietentje met vriendinnen die je altijd al beter wilde leren kennen.

Zij aan zij, laten we dit doen… samen. 

Hoe dan?

– Je kan je groep vrouwen verzamelen in je huiskamer, je kan ze uitnodigen via de email, via een door jou aangemaakte speciale Whatsappgroep, via YouVersion of via Facebook

– Stuur elke dag je eigen SOAP door of deel je SOAP als je samen koffie gaat drinken. 

– Voor ideeën en support kan je je aansluiten bij onze Facebookgroep voor groepsleidsters of stuur een mailtje! 

DOE MEE MET ONS

Samen houden we dit ene doel voor ogen…
God liefhebben met heel ons hart…

We geven je graag onze Bijbelstudies, maar er is meer. We komen graag met elkaar in contact. Soms bij iemand thuis of in een kerk, maar ook online maken we graag contact met vrouwen in andere landen.