НАШАТА ИСТОРИЯ

Надяваме се, че нашите свидетелства по-долу ще ви дадат вдъхновение и насърчение.

Истории

Краси

Здравейте. Казвам се Краси и съм на 39 години. Родена съм и израстнах в малък град в Южна България. Приех Господ Исус за свой Спасител благодарение на мойте дядо и баба. Преди години семейството ми имигрира в Испания. Не говорех испански и това бе още една причина да се отдалеча от църквата. В труден за мен момент от живота ми Господ насочи погледа ми към събрание на вярващите в близкия град. Сега съм щастливо омъжена с малко дете. Чрез испански приятелки открих LoveGodGreatly и вече две години заедно с Деница превеждаме курсовете на български. Моето искрено желание е чрез тези материали повече жени да изграждаме лични взаймоотношения с Бог ежедневно. За слава на нашият Бог

Деница

Аз съм Деница, 42 годишна и съм част от LGG-Bulgaria. Аз израстнах в Стара Загора. Сега живея в U.S.A. Имигрирах когато бях на 24 години. Съпругът ми винаги ходеше на църква когато се запознахме. Една неделя пожелах да отида с него и след кратко време приех Исус за мой Спасител. Живеем с двамата ни сина в Wisconsin. Започнах да превеждам курсовете на LGG преди около 1 година и половина. Исках, тогава и все още, жени които говорят моят език да имат същите ресурси за изучаване на Библията като мен. Сега вече имаме курсове и за деца! През последната година виждам, че Бог работи чрез нашите преводи и съм благодарна, че Той е във всички детайли! Чрез курсовете, също така, се запознах с чудесни българки, които посвещават живота си на Бог. Обичайки Бог Всеотдайно!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШАТА ОБЩНОСТ

Обичайки преплитаме ръце и се обединяваме за тази цел…
да Обичаме Бог Всеотдайно с живота си…

Обичай Бог Всеотдайно започва с обикновен план за четене, но не спираме там. Обичаме да се събираме в домове и църкви, докато други се свързват онлайн с жени по целия свят.