HISTORIA JONË

Shpresojmë që dëshmitë tona më poshtë do t’ju frymëzojnë dhe inkurajojnë

SHKRIME TË BLOGUT SË SHPEJTI

Së shpejti

BASHKOHUNIME NE

Me përzemërsi kapim duart me njëra-tjetrën dhe bashkohemi për këtë qëllim..ta duam Perëndinë me gjithë zemër në jetën tonë.

Duaje Perëndinë me gjithë Zemër fillon me një plan të thjeshtë për leximin e Biblës, por ne nuk ndalemi këtu. Ne na pëlqen të mblidhemi në shtëpi dhe kisha vendore, ndërsa dhe të tjerë mblidhen online me gra në të gjithë botën.