BLOGU-DUAJE PERËNDINË ME GJITHË ZEMËR

Shpresojmë që shkrimet tona të blogut t’ju inkurajojnë në ecjen tuaj të përditshme me Krishtin.

SHKRIME TË BLOGUT SË SHPEJTI

Së shpejti

BASHKOHUNIME NE

Me përzemërsi kapim duart me njëra-tjetrën dhe bashkohemi për këtë qëllim..ta duam Perëndinë me gjithë zemër në jetën tonë.

Duaje Perëndinë me gjithë Zemër fillon me një plan të thjeshtë për leximin e Biblës, por ne nuk ndalemi këtu. Ne na pëlqen të mblidhemi në shtëpi dhe kisha vendore, ndërsa dhe të tjerë mblidhen online me gra në të gjithë botën.