MIRË SE VINI NË BASHKËSINË TONË

Dëshira e zemrës sonë është t’ju shërbejmë duke siguruar burime falas të studimit të Biblës, të disponueshme në mbi 20 gjuhë, duke ju ndihmuar kështu që të ndërtoni ose të gjeni një komunitet të dashur me gra në gjuhën tuaj.

ÇFARË ËSHTË DUAJE PERËNDINË ME GJITHË ZEMËR?

Duaje Perëndinë me gjithë Zemër është një lëvizje globale që ndihmon gratë ta duan Perëndinë me gjithë zemër me jetën e tyre … një studim i Biblës, një përkthim, një grua në të njëjtn kohë.

DËSHIRA E ZEMRËS PAS KËSAJ SHËRBESE

Themeluesja e Duaje Perëndinë me gjithë Zemër, Angela Perritt, flet rreth pasionit të saj për shërbesën dhe burimin e dashurisë së Perëndisë për gratë në të gjithë botën.

NJIHNI PËRKTHYESIT TANË

Duaje Perëndinë me gjithë zemër ofron shkarkime të studimeve tona në më shumë se 20 gjuhë. Kjo është vetëm përmes punës bujare të grave në të gjithë botën që përkthejnë studimet e Duaje Perëndinë me gjithë Zemër në gjuhën e tyre. Shikoni videon për të dëgjuar disa nga historitë e tyre.

HISTORIA JONË

Ndihmojmë gratë që ta duan Perëndinë me gjithë zemmër në jetët e tyre …
një studim i Biblës, një përkthim, një grua.

BASHKOHUNI ME NE

Me përzemërsi kapim duart me njëra-tjetrën dhe bashkohemi për këtë qëllim …
ta duam Perëndinë me gjithë zemër në jetën tonë …

Duaje Perëndinë me gjithë zemër fillon me një plan të thjeshtë për leximin e Biblës, por ne nuk ndalemi këtu. Ne na pëlqen të mblidhemi në shtëpi dhe kisha vendore, ndërsa të tjerë mblidhen online me gratë në të gjithë botën.

NJË FTESË

Ne dëshirojmë t’ju ftojmë të shkoni përtej një studimi dhe të bëheni partner duke mbështetur drejtpërdrejt përkthimin e një studimi.

STUDIMET TONA

Të disponueshme në shqip!

Gospel of Mark Albanian

TRIUMFUES NË SPROVA

Gospel of Mark Albanian

TË VEÇUAR

Gospel of Mark Albanian

MESIA I PREMTUAR

Gospel of Mark Albanian

ARMATIMI I PERËNDISË

Gospel of Mark Albanian

AI SHEH, AI DI, AI KUJDESET

Gospel of Mark Albanian

Rëndësia e lutjes

Gospel of Mark Albanian

perëndia që ripërtërin

Gospel of Mark Albanian

EJA ZOT JEZUS, EJA

Gospel of Mark Albanian

TË ZGJEDHËSH PERËNDINË NË VEND TË BOTËS

Gospel of Mark Albanian

DORËZUAR HIJSHËM

Gospel of Mark Albanian

Dhurata më e madhe

Gospel of Mark Albanian

BESIMI MBI PËRSOSMËRINË

Gospel of Mark Albanian

NË JEZUSIN JU JENI…

Gospel of Mark Albanian

MIQËSIA

Gospel of Mark Albanian

NË FILLIM

Gospel of Mark Albanian

UNGJILLI I MARKUT

Gospel of Mark Albanian

SHKATËRRUESI I TURPIT

Gospel of Mark Albanian

BESËLIDHJE E PËRJETSHME

Gospel of Mark Albanian

JEZUSI GJITHÇKA QË KEMI

BASHKOHUNI ME NJË GRUP TË DUAJE PERËNDINË ME GJITHË ZEMËR

Bashkohuni në grupin tonë privat në Facebook, për të studiuar online me të tjerë në gjuhën tuaj.